Deze warme dagen willen de zin om te eten nog wel eens verpesten. Een warme hap? Je moet er niet aan denken! Op Plantaardig.org vonden we drie zomerse recepten voor salades zoals je die nog nooit gemaakt hebt (denken we). Wat dacht je bijvoorbeeld van:
Volkoren tomatencouscoussalade met gegrilde aubergine in marinade
Een couscoussalade is zo gemaakt, en o zo lekker! Deze tomatencouscoussalade met gegrilde aubergine bevat gezonde vetten die goed zijn voor het hart. Zo zorgt deze salade dat je goed de zomer door komt. Je marineert en grilt de aubergine zelf, en dat proef je! Geniet jij vanavond van deze salade? Bekijk dit recept >
Pastasalade met groene asperges en avocadodressing
Vier de zomer met een groene pastasalade! Deze vegan salade met groene asperges en avocadodressing zit vol groenten en gezonde vetten. Deze pastasalade is daardoor niet alleen goed voor het hart, maar ook gewoon ontzettend lekker! Dat kunnen we in deze zomer waarin we meer binnen zitten wel gebruiken. Bekijk dit recept >
Courgettesalade met reuzebonen en pestodressing
Ben je op zoek naar een verrassend zomers gerecht? Deze courgettesalade met reuzebonen en pestodressing bevat gezonde vetten en is heerlijk als lunch of diner. De zelfgemaakte pestodressing maakt de salade helemaal af. Naast een smaakmaker is deze bron van gezonde vetten ook goed voor het hart. De ingemaakte rode uien voegen een frisse smaak toe, dat is nog eens gezond genieten! Bekijk dit recept >
Fotocredits: Becel
becel, couscoussalade, featured, pastasalade, recept, recepten, vegan, vegan salade
Comments RSS Feed