Evenementen, Horeca & Gastronomie, Koffie
Maandagavond is in Studio 21 bij de uitreiking van de Entree Magazine Hospitality & Style Awards, barista Wouter Andeweg in de prijzen gevallen. Wouter (werkzaam bij Bocca in Amsterdam) won de titel Best Barista. Hij liet hiermee Milou Savelkoul (Coffeelab UC, Eindhoven) en Jeroen Brugman (Smit & Dorlas) achter zich. De titel Beste Barista werd dit jaar voor de eerste keer uitgereikt.
Hospitality & Style awards
Naast de verkiezing van de beste barista, werden er tal van andere awards uitgereikt in de volgende disciplines (met daarachter de genomineerden):
Best Restaurant & Bar 2015: LF (Gouda,) De Vooruitgang (Eindhoven), Waag (Leiden), MaMa Kelly (Den Haag), Welgelegen (Groenlo).
Best Cocktailbar 2015: Behind Bars (Utrecht), Noah (Rotterdam), The Duchess (Amsterdam), Porem (Amsterdam), Hugh (Rotterdam).
Best Hotel Design 2015: Eye Hotel (Utrecht), Hotel The Roosevelt (Middelburg), INK Hotel (Amsterdam), Manzo’s Suites (Zaandam), The Hoxton (Amsterdam).
Best Hospitality Concept 2015: CT Coffee & Coconuts (Amsterdam), Foodhallen (Amsterdam), Kazerne (Eindhoven), Café Panache (Amsterdam), Werelds aan het strand (Ouddorp).
Best Restaurant Design 2015: Joelia by Mario (Rotterdam), Rijks (Amsterdam), The Duchess (Amsterdam), The Roast Room (Amsterdam), Wynwood (Eindhoven).
Best Restyling 2015: De Librije (Zwolle), Planken Wambuis (Ede), Kasteel Kerckebosch (Zeist), Brouwerij ’t IJ (Amsterdam), Bridges (Amsterdam).
Best Hotel Concept 2015: Good Hotel (Amsterdam), Blue Collar Hotel (Eindhoven), Kaboom Hotel (Maastricht), Max Brown Hotel (Amsterdam), Stadshotel Woerden (Woerden).
Dare Devil 2015: Bret (Amsterdam), Tapijn (Maastricht), Waterkant (Amsterdam), De Brandweerkantine (Maastricht), The Suicide Club (Rotterdam).
Best Coffee Concept 2015: Caffenation (Amsterdam), Man met Bril (Rotterdam), Zwart Goud (Utrecht, Schenkers (Apeldoorn), Bocca (Amsterdam).
Hospitality & Style Award 2015: De Hospitality & Style Award gaat naar de ondernemer die het afgelopen jaar zijn stempel drukte op de Nederlandse horeca. Het is een persoon met een onderscheidende visie, lef en doorzettingsvermogen. Wie steekt zijn nek uit, is creatief en niet bang voor het nemen van een risico? Oftewel: wie wordt dé horecaondernemer van 2015?
Best Bartender 2015
Daarnaast wordt vanavond de Best Bartender 2015 bekendgemaakt. De 3 finalisten zijn Airto Cramer (Tales & Spirits, Amsterdam), David Trampe (Tales & Spirits, Amsterdam) en Lennart Deddens (Mr. Mofongo, Groningen).
In de jury:
* Rob Bongers, consultant HorecaDevelopment
* Arjen van den Hof, eigenaar Vondel Hotels
* Iris Kranenburg, redacteur Entree
* Paul Linse, ontwerper Studio Linse
* Godfried van der Lugt, commercial director ManagementMedia, juryvoorzitter
* Paula Plantinga, adjunct-hoofdredacteur Entree
* Didier Prince, conceptontwikkelaar DidierPrinceRealisatieAdvies
* Cleo Vehmeyer, director IQ Creative
* Jeroen Veldkamp, consultant CoffeeLab
* Ingmar Voerman, beverage-journalist
* Maarten Wessels, hoofdredacteur Entree
award, barista, bocca, coffeelab, entree magazine, jeroen brugman, milou savelkoul, smit & dorlas, wouter andeweg
Comments RSS Feed