“Opnieuw bedankt dat jullie weer op ons gestemd hebben en ik zou zeggen: ga zo door”, zegt eigenaar Jonnie Boer. “Bedankt voor jullie vertrouwen en ja, we worden al bijna oude rotten in het vak, maar fijn dat jullie ons nog steeds zo zien zitten”, vult mede-eigenaar Thérèse Boer aan.
De winnaars van de prijzen worden bepaald aan de hand van stemmen die worden gegeven door vijfhonderd chefs en restauranteigenaars. In uiteenlopende categorieën bepalen zij vervolgens hun favoriete winnaars.
Beste Visrestaurant
De Kromme Watergang (Hoofdplaat)
Beste Groenterestaurant
Niven (Rijswijk)
Beste Biologische Restaurant
De Kas (Amsterdam)
Beste Italiaanse Resturant
Toscanini (Amsterdam)
Beste Fromager
Fred (Rotterdam)
Beste Vleesrestaurant
The Roast Room (Amsterdam)
Beste Wijnrestaurant en Meest Romantische Restaurant
Ciel Bleu (Amsterdam)
Beste Prijs/Kwaliteit in Nederland
Hofstede De Blaak (Tilburg)
Beste Nieuwkomer
De Rozario (Helmond)
Beste Aziatische Restaurant
HangTing Cuisine (Den Haag)
Bron: Nu.nl
de librije, restaurant awards, restaurant awards 2018, zwolle
Comments RSS Feed