Koffie, Thee, Vakantie & reizen

De Ember koffiemok of theemok

16 okt , 2024  

Ben je het zat dat je koffie te snel koud wordt of dat je thee net iets te heet is om van te genieten? De Ember Mug 2 biedt de perfecte oplossing. Deze slimme mok is ontworpen om je drankjes op de exacte temperatuur te houden die jij prettig vindt, of je nu thuis werkt of op kantoor zit. In deze blog vertellen we je alles over de voordelen van de Ember Mug 2 en waarom het dé must-have is voor koffieliefhebbers en theedrinkers.

Slimme temperatuurregeling met de Ember-app

Wat maakt de Ember Mug 2 zo bijzonder? Het gaat verder dan simpelweg je drank warm houden. Met deze innovatieve mok kun je de temperatuur exact instellen via de Ember-app, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Je kunt een temperatuur kiezen tussen 50°C en 62,5°C, afhankelijk van hoe heet je je koffie of thee het liefst drinkt. Dit betekent geen lauwe slokjes meer of thee die te heet is om aan te raken. Met Ember is je drankje altijd precies zoals jij het wilt.

Stel je voor: je zet je kop koffie in de ochtend, je raakt even afgeleid door een vergadering of een e-mail, en toch blijft je koffie perfect op temperatuur totdat jij er klaar voor bent. Dit is het soort gemak waar Ember voor zorgt, en dat maakt een wereld van verschil in je dagelijkse routine.

Langdurig warmtebehoud

De Ember Mug 2 komt in twee verschillende maten: een 295 ml variant en een grotere versie van 414 ml. Beide bieden langdurige warmte, maar er zit een klein verschil in de duur. De 295 ml mok houdt je drank tot 90 minuten warm, terwijl de grotere versie van 414 ml dit tot 80 minuten doet. Dit is ruim voldoende voor de meeste ochtenden, werksessies of koffiepauzes.

En als je nog langer van je warme drank wilt genieten? Geen zorgen, de Ember Mug 2 kan op het bijgeleverde oplaadonderdeel worden geplaatst om de temperatuur de hele dag door te handhaven. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over een koude koffie, zelfs niet tijdens die langere werkdagen.

Duurzaam en makkelijk te reinigen

De Ember Mug 2 is niet alleen slim, maar ook duurzaam. De mok is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan veilig met de hand worden gewassen. Ook is hij ontworpen om tot 1 meter diep ondergedompeld te worden in water, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongelukjes of morsen.

Waarom kiezen voor Ember Mug 2?

De Ember Mug 2 combineert gemak, technologie en stijl in één product. Of je nu thuis werkt, op kantoor bent, of gewoon van een rustige ochtend geniet, deze mok past perfect in je routine. Dankzij de slimme temperatuurregeling en het stijlvolle ontwerp is de Ember Mug 2 een investering die je drinkervaring aanzienlijk verbetert. Nooit meer koude koffie of thee – met Ember geniet je altijd van je drankje op de perfecte temperatuur.

Kortom, als je op zoek bent naar een slimme en duurzame oplossing om je koffie of thee op de perfecte temperatuur te houden, dan is de Ember Mug 2 absoluut iets voor jou!

Cashback
Oelala, de hele maand oktober kun je profiteren van een €20 cashback actie: wanneer je je aankoop registreert op  promotions.ember.com. Lekker! Deze actie geldt voor de Ember mugs, Ember Cup, Ember Travel en Ember Tumbler.

Meer weten? Check Ember Koffiemok & Ember theemok

, , , , , ,



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.