Van 5 tot 11 maart vindt de Nationale Week Zonder Vlees plaats in Nederland. Dit is de eerste editie, in het leven geroepen door Isabel Boerdam, breed gedragen door 53 partners die vinden dat elke dag vlees eten niet meer van deze tijd is. Nestlé’s Garden Gourmet omarmt dit initiatief en laat met een Veggielicious weekmenu zien dat vegetarisch eten gemakkelijk en smaakvol is. Doe jij mee?
Nestle’s Garden Gourmet, voorheen bekend als Tivall, heeft de ambitie om iedereen te verrassen met de heerlijke smaken van de vegetarische keuken. Al ruim 30 jaar is Garden Gourmet dagelijks bezig met het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe, innoverende vegetarische producten. Het uitgebreide assortiment biedt een smakelijke, makkelijke en herkenbare oplossing voor iedereen die net begint met een dagje minder vlees eten, maar ook voor de doorgewinterde vegetariër. Een ideale start dus voor de deelnemers van de Nationale Week Zonder Vlees.
Veggielicious weekmenu
Om te benadrukken dat vegetarisch eten lekker en gevarieerd is, iedere dag van de week, daagde Garden Gourmet zeven foodbloggers uit om een Veggielicious recept te bedenken. De recepten vormen samen een weekmenu waarbij je het vlees geen seconde zult missen. Made for trying!
- Maandag: gevulde zoete aardappel Chicken Style van De Hippe Vegetariër
- Dinsdag: couscoussalade met spinazie-falafel en Ras El Hanout van Feel Good by Food
- Woensdag: Oosterse noedels van zoete aardappel met wokblokjes van BeauFood
- Donderdag: DIY vegetarische burrito’s met kruidig fijngehakt van Culinessa
- Vrijdag: pizza met pompoenbodem, rucola en groenteballetjes van Anne Travel Foodie
- Zaterdag: falafel saladebowl met pikante hummus en amandelen van Eat Pure Love
- Zondag: vega burger met wortelspread, pindasaus en mango van Emiels Kitchen
Deze recepten worden uitgelegd in een overzichtelijk filmpje van één minuut. Je vindt het weekmenu
hier.
garden gourmet, netsle, vegetarisch, vleesvervangers, week zonder vlees
Comments RSS Feed